03 889 26 28

Inbouwkasten

Raffito, de mooiste kasten op maat!

Raffito kasten op maat staat bekend om zijn jarenlange ervaring en vakmanschap.
Elke kast kan naar eigen smaak worden ontworpen en wordt volledig op maat gemaakt
zodat u uw ruimte optimaal kunt benutten.

In onze winkel kunt u toonzaalmodellen bezichtigen en stalen bekijken.
Wij geven u graag meer informatie en een professionele uitleg. 
Indien u wenst maken wij voor u een vrijblijvende offerte en een 3D tekening.

 20 jaar garantie!

Waarom kiezen voor Raffito?

Eerst en vooral staat kwaliteit op nummer 1. Elke kast wordt gemaakt met de meest kwalitatieve materialen. Bij Raffito krijg je maar liefst 20 jaar garantie, wat hen uniek maakt in deze branche. Elke kast wordt exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Raffito biedt verschillende stijlen aan die passen in elk interieur! Zowel strak & modern als landelijk en zoveel meer… Voor elke ruimte is er een oplossing. Zowel voor de slaapkamer, kinderkamer als woonkamer. Maar ook voor de keuken, uw kantoor, als scheidingswand of onder een schuin dak zijn er talloze mogelijkheden!

Plaatsingsdienst

Wij bieden ook een plaatsingsdienst aan voor uw Raffito kast op maat! Kom gerust eens langs en ontvang meer informatie.

U kunt er voor kiezen om de beschikbare ruimte zelf op te meten. Om een juiste offerte of 3D tekening te maken hebben wij de breedte, lengte en diepte maten van u nodig. Zo worden de kasten op de millimeter passend gemaakt voor de beschikbare ruimte. 

Indien u het lastig vindt om de jusite maten te bepalen en u liever hebt dat dit wordt opgemeten dan kan dit zeker en vast! Bij bezoek aan onze winkel kan alles worden besproken en proberen wij om de wensen van de klant te realiseren.

Verschillende stijlen

Unieke uitstraling
Loft deuren worden omschreven als ‘stijlvol robuust’. Ze hebben een uniek en eigentijds karakter. De Loft deuren worden afgewerkt in een mat design.

Meerwaarde voor uw woning
De Raffito moderne stijldeuren hebben een strakke vormgeving en een stijlvolle deurfrezing. Ze passen zeer mooi in moderne woningen en hebben een zeer eigentijds karakter.

Landelijk karakter
Deze Barn stijldeuren hebben een landelijk karakter maar zijn eveneens ook stoer. Bij deze deuren kan je industriële grepen gebruiken waardoor zijn stoere karakter naar boven komt.

Mix & match
Bij de omlijste deuren kan je volledig kiezen welke materialen te combineren. Hou jij van hout en kleuren? Of zie jij liever glas of spiegeldeuren? Alles kan! Ook kan je kiezen tussen 4 soorten omlijstingen.

Stijlvolle lijnen
De klassieke schuifdeurkasten van Raffito zijn te herkennen aan hun stijlvolle lijnen. Deze kasten zijn tijdloos en zullen nooit ‘ouderwets’ zijn. Deze kasten zijn ideaal voor liefhebbers van een klassieke maar ook sierlijke uitstraling.

Stijl & klasse
Deze draaideuren zijn een goed alternatief voor de schuifdeuren. Ze zijn zeer praktisch, stijlvol en tijdloos.

Lichte kleuren

Hier is een ontspannen sfeer gecreëerd waar u volledig tot rust kunt komen door de lichte en strakke uitwerking. Om rust en evenwicht te bekomen hebben ze de kastinrichting en schuifdeuren op maat in dezelfde kleur uitgewerkt waardoor er 1 mooi geheel ontstaat. In ruimtes waar minder licht is, kiest u best voor lichte kleuren zodat uw ruimte groter gaat lijken. 

Aanbevolen ondervloeren voor je laminaatvloer

Als je een laminaatvloer legt, is de keuze van de juiste ondervloer cruciaal om het uiteindelijke uitzicht, de kwaliteit en het comfort te bekomen waarnaar je op zoekt bent. Daarom hebben Quick-Step specialisten een collectie kwalitatieve ondervloeren samengesteld die makkelijk te plaatsen zijn. Deze zorgen niet alleen voor een egale basis voor je nieuwe vloer, maar bieden ook uitstekende akoestische en thermische isolatie.

Basic Plus 
Een goede en budgetvriendelijke basis voor ruimtes waar er niet veel wordt gelopen, zoals een slaapkamer of zolder (2mm)15 m² per rol.

Unisound 
Ideaal voor plaatsen waar er veel wordt gelopen, zoals een woonkamer (2mm) 15 m² per rol. 

Thermolevel
De perfecte keuze voor plaatsing bovenop een bestaande tegelvloer of een zeer ongelijke vloer. Biedt ook extra isolatie (5mm), 9 m² per pak.

Transitsound
Ideaal om het geluid dat de buren horen te verminderen en daardoor perfect voor een bovenverdieping of appartement (2mm), 15 m² per rol

Silent walk
De ideale ondervloer om het weerkaatsend geluid te verminderen dat veroorzaakt wordt door op de vloer te wandelen en daarom een goede oplossing voor de benedenverdieping. Ook de beste ondervloer voor vloerverwarming- en koeling (2mm), 7m² per rol.

Laminaatafwerking: profielen en plinten

Net als jij houden wij niet van half werk. Daarom bieden wij een ruim gamma hoogwaardige plinten en afwerkingsprofielen om de look van je nieuwe Quick-Step-laminaatvloer helemaal af te maken.

Passende kleuren
Quick-Step biedt als enige fabrikant voor elke vloer plinten aan in perfect passende kleuren.

Eenvoudige plaatsing
Alle Quick-Step-plinten en -profielen worden intern ontwikkeld. Zo kunnen wij een eenvoudige plaatsing garanderen.

Krasbestendig
Terwijl de meeste plinten op de markt met papier of folie afgewerkt zijn, gebruikt Quick-Step uitsluitend echt laminaat. Daardoor zijn de plinten veel beter bestand tegen krassen en alledaagse slijtage.

Plinten in jouw stijl

Kies uit een ruim assortiment hoogwaardige plinten die passen bij elke vloer en stijl. Net als alle vloerbekleding van Quick-Step zijn onze plinten aan kwaliteitscontroles onderworpen, waardoor je Quick-Step garantie kunt genieten voor nog vele zorgeloze jaren.

Kwadrant
Voor een discrete afwerking van uw vloer. Kan ook als afwerking gebruikt worden in combinatie met bestaande plinten.
2400 x 17 x 17 mm

Parketplint
De zuivere lijnen van de parketplint vormen de elegante finishing touch voor elke plankenvloer. De achterzijde van de plint heeft een groef waarin u telefoon- of computerkabels kunt verbergen.
2400 x 14 x 77 mm

Standaardplint
Dankzij de gepatenteerde Incizo-technologie kunt u deze plint gemakkelijk versnijden tot een plint van 4 cm. De bijgeleverde plugjes helpen u om de plinten netjes met elkaar te verbinden, zowel langs de muur als in een binnen- of buitenhoek.
2400 x 12 x 58 mm

Largoplint
De Largoplint werd speciaal ontworpen voor de lange, brede planken van de Quick-Step Largo vloer. De Largo parketplinten hebben een groef voor kabels in de achterzijde. Als u de plint op de Quick-Step Track klikt, kunt u altijd makkelijk bij de kabels.
2400 x 14 x 100 mm