03 889 26 28

Quickstep laminaat

Ontdek ons aanbod Quickstep laminaat

Laminaatvloeren van hoge kwaliteit.

Met de ruime keuze aan laminaatvloeren kan je voor elke woning de juiste laminaat vinden. Quick-Step laminaat staat bekend om zijn superieure kwaliteit en zijn jarenlange ervaring. Quick Step step laminaat was de eerste die gebruik maakte van het Uniclic-kliksysteem, zo kan je gewoon de planken in elkaar klikken en hoef je geen lijm of dergelijke te gebruiken.

Online Quick-Step bestellen? Klik dan hier voor onze Quick-Step partner webshop!

 

 3 redenen om te kiezen voor een Quick-Step laminaatvloer

Net echt
Geïnspireerd door de nieuwste trends in de architectuur, mode en design, bedenkt het Quick-Step designteam voortdurend nieuwe vloeren die naturel en authenticiteit uitstralen. Het resultaat? Laminaatvloeren met een ongeëvenaard realisme, zelfs tot in de kleinste details.

De weerstand die je nodig hebt
Quick-Step neemt het beschermen van je vloer ernstig. Slimme innovaties, zoals Scratch Guard & HydroSeal-technologie, zorgen ervoor dat Quick-Step laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid.

 Eenvoudige plaatsing
Een Quick-Step vloer leggen is een koud kunstje dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde Unilic-kliksysteem. Bovendien kunnen alle Quick-Step laminaatvloeren boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden, waardoor je met een maximum aan comfort van je vloer kunt genieten.

Eenvoudige plaatsing
Een Quick-Step vloer leggen is een koud kunstje dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde Unilic-kliksysteem. Bovendien kunnen alle Quick-Step laminaatvloeren boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden, waardoor je met een maximum aan comfort van je vloer kunt genieten.

Elegante houtstructuur
Een subtiele oppervlaktextuur met fijne nerven voor een houteffect met een zeer natuurlijk gevoel.

Natuurlijke houtstructuur
Een textuur met nerven, noten en barsten die zichtbaar en voelbaar zijn in de oppervlaktestructuur van de   laminaatvloer. Deze perfecte combinatie van design en structuur zorgt ervoor dat de vloer als echt hout oogt en aanvoelt.

Intense houtstructuur
Deze bijzondere structuur heeft verschillende dieptes en glanslagen die de noten en barsten accentueren. Het dessin en de oppervlaktestructuur komen nog beter uit dan bij een natuurlijke houtstructuur.

Waarom kiezen voor een laminaatvloer?

Natuurlijke schoonheid tot in de kleinste details
Onze levensechte hout- en steendessins zien er uitermate realistisch uit. Elke laminaatvloer vertelt een eigen verhaal. Om een extra vleugje authenticiteit toe te voegen, zijn de voegen zelfs voorzien van minuscule barsten.

Brede waaier aan prachtige patronen en kleuren
Onze ontwerpers kijken altijd uit naar vernieuwende en boeiende combinaties. Van het vinden van de perfecte plankstructuur tot een zorgvuldig evenwicht tussen kleur en voeg: onze collecties staan garant voor prachtige laminaatvloeren met voor ieder wat wils.

Vandaag trending, morgen een klassieker
Van interieurontwerp en architectuur tot mode en kunst: als je weet waar te kijken, vind je overal inspiratie. Net daarom zijn onze ontwerpers zo goed in het maken van echt tijdloze, toekomstbestendige laminaatvloeren.

Watervaste laminaat? Maar natuurlijk!
Dankzij hun innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echt waterbestendig laminaatvloeren ter wereld. Van nu af aan gaan design en duurzaamheid van je vloer perfect hand in hand. Vaarwel vochtproblemen! Majestic, Impressive (Ultra), Eligna en Classic-laminaatvloeren zijn uitgerust met een innovatieve, waterbestendige HydroSeal coating tot in de groeven, zodat er geen water kan binnendringen. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en veilig.

Aanbevolen ondervloeren voor je laminaatvloer

Als je een laminaatvloer legt, is de keuze van de juiste ondervloer cruciaal om het uiteindelijke uitzicht, de kwaliteit en het comfort te bekomen waarnaar je op zoekt bent. Daarom hebben Quick-Step specialisten een collectie kwalitatieve ondervloeren samengesteld die makkelijk te plaatsen zijn. Deze zorgen niet alleen voor een egale basis voor je nieuwe vloer, maar bieden ook uitstekende akoestische en thermische isolatie.

Basic Plus 
Een goede en budgetvriendelijke basis voor ruimtes waar er niet veel wordt gelopen, zoals een slaapkamer of zolder (2mm)15 m² per rol.

Unisound 
Ideaal voor plaatsen waar er veel wordt gelopen, zoals een woonkamer (2mm) 15 m² per rol. 

Thermolevel
De perfecte keuze voor plaatsing bovenop een bestaande tegelvloer of een zeer ongelijke vloer. Biedt ook extra isolatie (5mm), 9 m² per pak.

Transitsound
Ideaal om het geluid dat de buren horen te verminderen en daardoor perfect voor een bovenverdieping of appartement (2mm), 15 m² per rol

Silent walk
De ideale ondervloer om het weerkaatsend geluid te verminderen dat veroorzaakt wordt door op de vloer te wandelen en daarom een goede oplossing voor de benedenverdieping. Ook de beste ondervloer voor vloerverwarming- en koeling (2mm), 7m² per rol.

Laminaatafwerking: profielen en plinten

Net als jij houden wij niet van half werk. Daarom bieden wij een ruim gamma hoogwaardige plinten en afwerkingsprofielen om de look van je nieuwe Quick-Step-laminaatvloer helemaal af te maken.

Passende kleuren
Quick-Step biedt als enige fabrikant voor elke vloer plinten aan in perfect passende kleuren.

Eenvoudige plaatsing
Alle Quick-Step-plinten en -profielen worden intern ontwikkeld. Zo kunnen wij een eenvoudige plaatsing garanderen.

Krasbestendig
Terwijl de meeste plinten op de markt met papier of folie afgewerkt zijn, gebruikt Quick-Step uitsluitend echt laminaat. Daardoor zijn de plinten veel beter bestand tegen krassen en alledaagse slijtage.

Plinten in jouw stijl

Kies uit een ruim assortiment hoogwaardige plinten die passen bij elke vloer en stijl. Net als alle vloerbekleding van Quick-Step zijn onze plinten aan kwaliteitscontroles onderworpen, waardoor je Quick-Step garantie kunt genieten voor nog vele zorgeloze jaren.

Kwadrant
Voor een discrete afwerking van uw vloer. Kan ook als afwerking gebruikt worden in combinatie met bestaande plinten.
2400 x 17 x 17 mm

Parketplint
De zuivere lijnen van de parketplint vormen de elegante finishing touch voor elke plankenvloer. De achterzijde van de plint heeft een groef waarin u telefoon- of computerkabels kunt verbergen.
2400 x 14 x 77 mm

Standaardplint
Dankzij de gepatenteerde Incizo-technologie kunt u deze plint gemakkelijk versnijden tot een plint van 4 cm. De bijgeleverde plugjes helpen u om de plinten netjes met elkaar te verbinden, zowel langs de muur als in een binnen- of buitenhoek.
2400 x 12 x 58 mm

Largoplint
De Largoplint werd speciaal ontworpen voor de lange, brede planken van de Quick-Step Largo vloer. De Largo parketplinten hebben een groef voor kabels in de achterzijde. Als u de plint op de Quick-Step Track klikt, kunt u altijd makkelijk bij de kabels.
2400 x 14 x 100 mm