03 889 26 28

 

 

Verf

 

Welkom in de wereld van kleur!

 

Wil je jouw huis nieuw leven inblazen? Is de kleur in je living of slaapkamer toch niet helemaal wat je wil? Twijfel je over bepaalde kleurcombinaties? Wij staan voor jou klaar met professioneel advies! Bij ons vindt je het volledige Levis assortiment.

Wij beschikken over een verfmengmachine waarmee wij elke gewenste kleur in de gewenste soort verf kunnen maken. En dat op het moment zelf!

 

Levis Ambiance collectie – hedendaagse kleuren

De kleurspecialisten van Levis stellen elk jaar een trend collectie voor. De trend collectie 2019 bestaat uit een pittig kleurenpallet waarin Spiced Honey, Kleur van het Jaar 2019, centraal staat. Kies, combineer en creëer.

 

Levis trend collectie 2019

 

Levis Kleur van het jaar 2019
Spiced Honey
Gekozen door Levis kleurexperts om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn naargelang het palet waarmee je het combineert.

 

Basics & whites

10 lichte, neutrale tinten met een zachte kracht. Deze witte kleuren brengen rust in huis. Elk van deze basiskleuren is prefect combineerbaar met de andere Ambiance kleuren.

Levis ambiance basics & whites

 

 

Simple Chic

Schoonheid ligt in eenvoud. In subtiele bruine, grijze en taupe kleuren die elk detail mooi laten uitkomen. Simpel, toch chic. Simple Chic. Mooi te combineren met de witte tinten van de Basics & Whites collectie.

 

Timeless Modern

Je interieur is de plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten. Toon wie je bent. Met romantische of vintage kleuren die een geschiedenis hebben : Timeless Modern. Mooi met de witte verftinten van Basics & Whites. Ideaal voor jouw verhaal.

5 idyllische tinten uit ver vervlogen tijden. Romantiek met een rozerood vleugje dramatiek.

5 vintage kleuren die herinneren aan de fifties, de uitbundige sixties, de nuchtere seventies…

 

Fresh & Airy

Fris. Fel. En tegelijk : lichte en luchtige verfkleuren. Fresh & Airy is een kleurenpalet waarmee je elke richting uit kan. Als kleurig accent of pastel. Mooi op zich. Schitterend samen of in combinatie met Basics & Whites.

Test-Aankoop bekroont Levis Ambiance: beste verf van de test!

 

 

Levis Expert afwasbare muurverf – binnen en buiten

Vlekken van spaghettisaus, kinderen met net iets te veel passie tijdens het knutselen of modderspatten van de hond ? Reken op Levis Expert, een assortiment zeer bestendige en uiterst afwasbare muurverf. Ze zorgen voor een langdurige bescherming van muren die veel te verduren hebben.
Levis Expert garandeert zo een blijvend perfect eindresultaat, zowel binnen als buiten.

 

Levis expert muur

Je huis is een plek van thuis komen en van intensief leven. Er zijn dus ruimtes en muren die heel wat te verduren krijgen. Van vinger afdrukken en vlekken tot vegen en vuil. Levis Expert muur is een sterke en uiterst afwasbare muurverf die zorgt voor een langdurige bescherming van je muren. Zo kan je thuis voluit en zorgeloos leven.

 • Matte acrylverf van topkwaliteit
 • Uitstekend afwasbaar: vuil en vlekken laten geen sporen na; verf, kleur en matte glans blijven in perfecte staat
 • Ook beschikbaar op de Levis mengmachine

 

 

Levis Expert Keuken

De keuken is een plek waar meer en meer in geleefd wordt. Daarom is het belangrijk dat je keuken zowel mooi als fris en hygiënisch is. Levis Expert Keuken is een afwasbare verf, speciaal voor keukens. Ze beschermt je muren tegen vet, vlekken en vocht.

 • Matte acrylverf van topkwaliteit, speciaal voor keukenmuren en -plafonds
 • Uitstekend afwasbaar: vet, spatten en voedselvlekken zijn volledig weg zonder sporen na te laten, verf, kleur en matte glans blijven in perfecte staat
 • Ook beschikbaar op de Levis mengmachine

 

 

 Levis Expert Badkamer

De badkamer is één van de ruimtes bij je thuis die veel te lijden heeft. Vocht, zeep en intensief gebruik laten al snel onuitwisbare sporen na. Dat terwijl je juist een nette badkamer wenst. Levis Expert Badkamer houdt de badkamermuren langdurig fris en biedt extra bescherming tegen deze speciale omstandigheden.

 • Zacht zijdeglanzende acrylmuurverf van topkwaliteit, speciaal voor badkamermuren en -plafonds
 • Extra bescherming tegen vocht, zeepresten en kalkaanslag
 • Uitstekend afwasbaar: je badkamer muur blijft in perfecte staat. Verf, kleur en glans blijven intact
 • Ook beschikbaar op de Levis mengmachine

Levis expert gevel 

Weer, wind, zon en vuil maken dat je buiten schilderwerk al snel aan slijtage onderhevig is. Levis Expert Gevel is een verf die je gevel langdurig mooi houdt en extra bescherming biedt tegen deze invloeden van buitenaf.

 • Voorkomt vuil- en groenaanslag
 • Langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden zoals zon, UV, regen, wind en vocht
 • Zeer goed reinigbaar, geschikt om te reinigen met hoge druk (max. druk 40 bar)
 • Ook beschikbaar op de Levis mengmachine